Γαλλοφωνία - Βραβείο

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» και ένα «μπράβο» θα ήθελα να δώσω στους μαθητές της ΣΤ? τάξης και τους δασκάλους του σχολείου μας. Η συνεργασία και η αγάπη πέτυχαν μια Πανελλήνια Νίκη μεταξύ 4.000 σχολείων. Με θέατρο, τραγούδι, χορό, αποδεικνύουμε πως και ένα επαρχιακό δημόσιο σχολείο μπορεί να τα καταφέρει αν οι άνθρωποι του ενωμένοι εργάζονται, παρά την δύσκολη εποχή που ζούμε. Καμία οικονομική κρίση δεν σταματά την ελπίδα που έρχεται από τη νέα γενιά αν αυτή αγωνίζεται και εμπνέεται στον χώρο της παιδείας.

Για το Πανελλήνιο βραβείο Γαλλοφωνίας που απονέμεται στο σχολείο μας στην κατηγορία video από το Γαλλικό Ινστιτούτο στις 20 Μαρτίου στην Αθήνα θα ήθελα ιδιαίτερα να ευχαριστήσω: την καθηγήτρια γαλλικών κυρία Μαρία Κουμπούρα που ενέπνευσε τα παιδιά της ΣΤ2 τάξης να δημιουργήσουν σενάρια και στην συνέχεια αυτό του Αλέξανδρου Τσουκαλά έγινε ποίημα από όλους τους μαθητές, την καθηγήτρια μουσικολογίας κυρία Εύη Βέρρα που μελοποίησε και δίδαξε το τραγούδι , την γυμνάστρια-χορογράφο κυρία Έφη Μυλωνά που δίδαξε το γαλλικό τραγούδι ως χορό, την καθηγήτρια θεατρολογίας κυρία Δήμητρα Μπακοθανάση που δίδαξε κίνηση, υποκριτική και βιντεοσκόπησε με δικά της μέσα, την καθηγήτρια εικαστικών κυρία Νάντια Στεφανοπούλου για τον σχεδιασμό του πύργου του Άιφελ, την καθηγήτρια πληροφορικής κυρία Μαρία Μπαριτάκη για την ηχογράφηση και την παραγωγή του video, τέλος όλους τους δασκάλους του 32ου Δημοτικού Σχολείου Πάτρας που βοήθησαν να γυριστεί το video μέσα στους χώρους του σχολείου μας χωρίς να διαταραχθεί η ομαλή λειτουργία του και πάνω απ? όλα τα παιδιά μας που μας χάρισαν χαμόγελο, ελπίδα και φως.

Η Αν. Διευθύντρια,

Παναγιώτα Σωτηροπούλου

Λαογραφική Έκθεση 2013 - 2014

Πρόσκληση σε Λαογραφική έκθεση 2013 - 2014

 

 

Σας προσκαλούμε στη λαογραφική μας Έκθεση που θα γίνει στον πρώτο όροφο του σχολείου μας την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 από τις 13:00 έως τις 14:00 

 

                                    

    Οι μαθητές/τριες της Β' Τάξης.

Πανελλήνια διάκριση " Το αηδόνι"

Πανελλήνια διάκριση για το σχολείο μας , το οποίο έλαβε ειδικό βραβείο, στον 3ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό ?ΕΝΑΣ ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΙΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ? που διοργάνωσε η ΕΡΤ, το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού μήκους της Δράμας, η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών και η Διεύθυνση Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης του Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α. .Η ταινία που έχει αναρτηθει στο διαδικτυο έχει ήδη κερδίσει την θετική ψήφο των θεατών της.Ωστόσο η επιτυχία αυτή γίνεται ακόμα πιο σημαντική, καθώς βραβεύτηκε ανάμεσα σε 380 συμμετοχές και 281 ταινίες από όλη την Ελλάδα και την Ομογένεια.

Διαβάστε περισσότερα: Πανελλήνια διάκριση " Το αηδόνι"

Εορτολόγιο

Καιρός

Επισκέπτες

Σήμερα0
Από 12/11/125206

Kubik-Rubik Joomla! Extensions